Kindvriendelijke hotels Bodrum
meisje in zwembad

Kindvriendelijke hotels Bodrum

turkije
Op vakantie wil je natuurlijk ook dat de kinderen volop genieten. Bekijk alle kindvriendelijke hotels op deze pagina.
Al vanaf € 259,-!Vergelijk alle vakanties

De beste hotels voor een fijne vakantie met het gezin

Bodrum is een zuidwestelijk gelegen stad in Turkije die zeer de moeite waard is. Pittoreske landschappen, een rijke geschiedenis, vele hotels gelegen aan zee en vele mogelijkheden om de lokale cultuur te verkennen. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Wanneer je de kinderen meeneemt, wil je natuurlijk wel naar een hotel gaan dat kindvriendelijk is. Immers moet er ook voor hen genoeg te doen zijn. Waterparken, sportfaciliteiten, animatieteams… er moet bij een hotel genoeg aanwezig zijn om ook de kinderen te kunnen vermaken. Hieronder hebben wij een aantal kindvriendelijke hotels in Bodrum voor je op een rijtje gezet. In deze hotels zullen de kinderen zich echt niet snel gaan vervelen! En jij ook niet, want ook voor volwassenen is er genoeg te doen.

Bekijk alle kindvriendelijke hotel aanbiedingen

Uitgelichte kindvriendelijke hotels in Bodrum

kinderfaciliteiten titan deluxe bodrum
€ 589

Titanic Deluxe Bodrum

Dankzij het aquapark met diverse glijbanen, het leuke kinderanimatieteam en de minidisco valt er in dit hotel genoeg te beleven voor de kleintjes. Ook is er in het aquapark een kinderbad aanwezig, zodat zelfs de allerkleinsten zich prima kunnen vermaken in dit hotel. Meer weten over dit hotel? Bekijk de handige reviews op deze gespecialiseerde website met hotels voor kinderen.

Ersan Exclusive Resort & Spa kinderbad
€ 549

Ersan Exclusive Resort & Spa

Ersan Exlusive Resort & Spa staat bekend vanwege zijn uitgebreide waterpark. Hierin zijn drie zwembaden te vinden, waaronder een infinity pool en een aquapool. Daarnaast zijn er negen glijbanen aanwezig, welke vanaf midden juni allen geopend zijn. Daarnaast zijn er speeltuinen, miniclubs, minidisco en een gameroom.

kinderparadijs La Blanche Island Bodrum
€ 499

La Blanche Island Bodrum

Dit ultra all inclusive hotel bevat een aquapark met maar liefst zeven glijbanen. De foto’s alleen al zullen je er van overtuigen dat jij en jouw gezin een hoop waterplezier gaan beleven hier. Daarnaast ligt dit hotel direct gelegen aan een privéstrand. Ook zijn er speeltuinen, minidisco en diverse miniclubs.

zwembad voor kinderen
€ 599

Voyage Turkbuku

Dit schitterende ultra all inclusive hotel is direct gelegen aan het strand en bevindt zich tevens maar 2 km van het centrum van de kleine plaats Turkbuku. Voor de kleintjes is er een zwembad, een kinderbad, drie waterglijbanen, speeltuinen, minidisco en een miniclub.

Vogue Bodrum
€ 649

Vogue Bodrum

In dit all inclusive hotel kun je een hoop waterplezier beleven, want er zijn in het waterpark maar liefst 17 waterglijbanen! Dit hotel bevat dan ook het grootste waterpark van Bodrum. Daarnaast is er Wonder Vogue, een heus kinderdorp waar de kinderen allerlei spellen kunnen spelen.

zwembad hotel rixos premium bodrum
€ 649

Rixos Premium Bodrum

Dit ultra all inclusive hotel, gelegen in de baai van Torba, bevindt zich praktisch naast het strand. Tevens bevat het hotel twee zwembaden en een daarnaast gelegen aquapark met twee waterglijbanen. Voor de kleintjes is er een kinderbad, minidisco en een mooie speeltuin.