Bodrum Holiday Resort

Bekijk de beste prijzen voor Bodrum Holiday Resort


Het Bodrum Holiday Resort is een all inclusive hotel welke gewaardeerd is met 5-sterren. Het is niet voor niets dat dit hotel de winnaar is van de Hotel of the Year award: dat maakt dit hotel absoluut waar. Dankzij de verscheidene faciliteiten, de uitstekende service, de mooie hotelkamers en de uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding is dit hotel een topkeuze wanneer je jouw vakantie op een ontspannen en geheel verzorgde manier wilt spenderen in het schitterende Bodrum.

Faciliteiten van het Bodrum Holiday Resort

In één van de 441 kamers van het hotel zul je kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Standaard beschikt een clubkamer over een televisie, telefoon, een balkon, airconditioning, kluisje en een minibar tegen betaling. Deze kamers zijn geschikt voor één tot drie personen en zijn tevens voorzien van een toilet, douche en föhn. Standaardkamers, voordeelkamers en familiekamers zijn tevens te boeken in dit hotel.

Op het resort zijn verscheidene faciliteiten te vinden. Hierbij kan gedacht worden aan bars, restaurants, zwembaden, sportfaciliteiten, winkels, wasservice, een dokter en gratis Wi-Fi. Daarnaast kun je genieten van de voordelen van een all inclusive hotel, zoals ontbijt, lunch, diner, drankjes en gratis gebruik van diverse faciliteiten op het resort, geheel verzorgd.

Locatie

Dit hotel is gevestigd tegen een heuvel aan, met een mooi zeezicht. Het centrum van Bodrum is maar 4 km weg en op verschillende manieren te bereiken. Daarnaast is de zee dichtbij, zodat genieten van de zon, de zee en het strand een kwestie is van een kleine wandeling.