Adults-Only Hotels in Bodrum
zwembad

Adults-Only Hotels in Bodrum

turkije
Zorgeloos genieten in hotels voor alleen volwassenen? Boek dan een Adults-Only vakantie!
al vanaf 289,-Vergelijk alle vakanties

Genieten in hotels voor uitsluitend volwassenen

Ongestoord genieten in het mooie Bodrum? Dan is een Adults Only hotel de perfecte keuze voor je. Veelal is bij deze hotels een leeftijdsgrens ingesteld, zodat louter volwassenen gebruik mogen maken van deze accommodaties in Bodrum. Dit zijn de ideale hotels om geheel te ontspannen en heerlijk tot rust te komen. Samen met je partner kun je optimaal genieten van de faciliteiten, de leuke activiteiten en lekker eten & drinken.

Hieronder worden een aantal van de beste Adults Only hotels in Bodrum voor je op een rijtje gezet. Of je nu op vakantie gaat met je partner, met meerdere vrienden of met je oudere kinderen, deze hotels zijn de perfecte accommodaties voor volwassenen. Lees daarom nu verder over de beste Adults Only hotels in Bodrum.

Vergelijk direct jouw Adults-Only vakantie

Uitgelichte Adults-Only hotels

forever club
€ 339

Forever Club

Dit all inclusive hotel staat bekend als een ‘licht’ Adults Only hotel, want hier geldt een leeftijdsgrens van 14 jaar of ouder. Dit is een leeftijd waarop kinderen al wat ouder en volwassener zijn, dus desalniettemin kun je in dit hotel prima genieten van diverse faciliteiten zoals het Spa Center, een mooi uitzicht over zee, diverse bars en restaurants, een buitenzwembad en diverse winkeltjes.

riva bodrum adults-only
€ 329

Riva Bodrum Resort

In de baai van Bitez bevindt zich het Riva Bodrum Resort, een all inclusive Adults Only hotel met een leeftijdsgrens van 16 jaar of ouder. Dit hotel ligt circa 600 meter van het strand, maar ook op het complex zelf valt een hoop te doen. Drie zwembaden, diverse bars en restaurants, gratis Wi-Fi en aangename zonneterrassen.

zwembad voyage hotel in bodrum
€ 329

Voyage Bodrum

Met een prachtig uitzicht op het kasteel is dit ultra all inclusive hotel een uitstekende keuze voor een Adults Only vakantie. Hierbij geldt een leeftijdsgrens van 16 jaar of ouder. Het hotel ligt dicht aan de zee, je bent maar een paar stappen verwijderd van het strand. En ook op het complex zelf valt genoeg te beleven!