Forever Club

Op zoek naar een Adult Only hotel waar je perfect kunt relaxen? Dan is dit het hotel voor jou! Bij de Forever Club geldt een minimum leeftijd van 14 jaar, ideaal voor een vakantie met jouw partner, vrienden of wanneer je al oudere kinderen hebt. Dankzij de rustige locatie met pittoresk uitzicht gecombineerd met de all inclusive services die je hier ontvangt, kun je zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie. En dat allemaal terwijl het hotel praktisch naast Bodrum gelegen is. Lees hieronder meer over dit hotel, de aanwezige faciliteiten en de ligging.

Forever Club: welke faciliteiten zijn aanwezig?

Aan de hand van de lift ben je binnen een mum van tijd bij jouw kamer. Deze zijn geschikt voor één tot drie personen en voorzien van airconditioning, televisie, bad/douche, toilet, telefoon, föhn en tegen betaling een kluisje en minibar. Dankzij de all inclusive boeking wordt het ontbijt, lunch, diner, snacks, drankjes, koffie/thee en koeken geheel voor je verzorgd. Daarnaast kun je gebruik maken van de diverse faciliteiten zoals het fitness center, verscheidene sportfaciliteiten, watersporten aan het strand, Turks bad en het Spa Center. Dat is nog eens Wellness!

Ligging

Dankzij de ligging zijn er diverse landschappen te zien vanuit dit hotel: Black Island, de baai en zelfs het Griekse eiland Kos zijn waar te nemen vanuit jouw kamer. Je bevindt je praktisch naast de stad Bodrum, op zo’n 1.5 km van het centrum. Daarnaast is een privéstrand beschikbaar voor de vakantiegangers, op zo’n 20 meter van Forever Club. Alle elementen zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie!