Kefaluka Resort

Bekijk de beste deals voor een vakantie naar het Kefaluka Resort


Kefaluka Resort is een ultra all inclusive hotel dat perfect is voor gezinnen met kinderen. Dit hotel ligt zo’n 25 km van Bodrum, dus om deze mooie stad te bereiken zul je een ritje moeten maken. Daar staat tegenover dat dit resort zich bevindt in Akyarlar, van zichzelf tevens een mooie badplaats. Dit hotel bestaat uit 370 kamers, welke op de diverse verdiepingen bereikbaar zijn aan de hand van acht liften. Er is in dit hotel 24-uurs receptie, zodat er altijd iemand stand-by staat om jou te helpen met vragen of problemen. Hieronder wordt dieper ingegaan op de verschillende faciliteiten die op dit resort aanwezig zijn, en daarnaast wordt de ligging besproken.

Faciliteiten van het Kefaluka Resort

Wanneer je bij dit hotel boekt, boek je een ultra all inclusive reis. Dit houdt in dat een aantal aspecten van de reis geheel voor je verzorgd worden, zoals bijvoorbeeld het eten & drinken, uitstapjes, snacks (zelfs ’s nachts tussen 24:00 en 7:00) en een mooie kamer. Deze kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, bad/douche, toilet, TV, telefoon, minibar, kluisjes en een balkon. Tevens kun je bij een all inclusive reis gratis gebruik maken van de diverse faciliteiten zoals de zwembaden, sportfaciliteiten, handdoekenservice, sauna en Turks bad. Tegen betaling kun je genieten van het Spa Center, bioscoop, winkels, internetcafé, restaurant, bars en winkeltjes.

Ligging van het Kefaluka Resort

Dit hotel bevindt zich in de buurt van de badplaats Akyarlar, waar een mooi strand aanwezig is. Bodrum bevindt zich op 25 km van het hotel, de stad Turgutreis ligt 10 km bij het hotel vandaan. Er valt dus genoeg te zien in de omgeving van dit hotel!