Parkim Ayaz

Parkim Ayaz is een all inclusive hotel in het centrum van Gümbet, op 3 km afstand van Bodrum. Van 10:00 tot 24:00 is dit hotel compleet all inclusive. Dit hotel heeft niet voor niets de prijs Hotel of the Year gewonnen: dankzij de diverse faciliteiten en het comfort en luxe van de kamers, is dit hotel een fantastische keuze om jouw vakantie in en rond Bodrum te spenderen. Hieronder worden de diverse faciliteiten van deze accommodatie besproken, en daarnaast wordt dieper ingegaan op de ligging van dit all inclusive hotel.

Faciliteiten van Parkim Ayaz

De standaardkamers beschikken over een telefoon, televisie, airconditioning, een minibar en een kluisje. Douche, toilet, föhn en een balkon zitten allen inbegrepen bij elke kamer. Tegen extra betaling kun je tevens kiezen voor een kamer met uitzicht over de zee. Daarnaast heb je in dit hotel de beschikking over diverse faciliteiten, zoals verschillende bars en restaurants, drie zwembaden met twee aparte kinderbaden, sportfaciliteiten waar diverse sporten te spelen zijn, wasservice, winkeltjes en gratis Wi-Fi. De all inclusive voorwaarden houden in dat het ontbijt, lunch, diner, snackjes en koffie & thee geheel voor je verzorgd worden. Ook drankjes zijn tussen 10:00 en 24:00 inbegrepen.

Ligging van Parkim Ayaz

Dit all inclusive hotel bevindt zich in het centrum van Gümbet, een badplaats die zich ongeveer 3 km van de populaire vakantiestad Bodrum bevindt. De locatie van het hotel is in de buurt van het strand. Om deze reden is het mogelijk om een kamer met uitzicht over zee te boeken.